Peste 12.000 de persoane au luat cu asalt Piața Victoriei, din București, pentru a-și manifesta nemulțumirea în legătură cu modul în care liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, se agață de putere și vor să subjuge legile justiției.

Cu toate acestea, vicepremierul Paul Stănescu nu a părut impresionat de puterea străzii și le-a transmis un mesaj zeflemitor protestatarilor.

“Oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare dar şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Pentru că aţi văzut ce se întâmplă, câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară. De ce să fie oameni în puşcărie, nevinovaţi? Unul singur dacă e, unul singur, nu trebuie să fie 100 sau 1.000. Unul singur dacă e pe nedrept. Gândiţi-vă dacă am fi în locul lui. E corect, nu e corect. Când am spus că trebuie să fim cu arma la picior a fost o metaforă. Dar sigur că mă gândesc la lucrurile acestea în momentul în care, practic, în Piaţa Victoriei sunt câteva mii de oameni, 4.000 de oameni. Dacă stăm să ne gândim că 3-4.000 de oameni reuşesc ‘să facă legea’, tot metaforic vorbind, în această ţară, e o mare greşeală. Pentru că susţinerea pe care PSD a avut-o, sunt trei milioane şi jumătate de oameni care ne-au votat. Sigur, noi trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare şi tot ceea ce am promis”, a declarat Paul Stănescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version