Deşi a renunţat la funcţia de premier al României în urmă cu câteva luni, Victor Ponta continuă să se dueleze, de la distanţă, cu inamicul său numărul 1, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

Victor-Ponta_guvern

După ce Băsescu a anunţat că i-a propus lui Vladimir Voronin unirea României cu Republica Moldova, Victor Ponta a reacţionat ţinând să precizeze că “domnul Băsescu spune enorm de multe prostii, nişte enormităţi, doar ca să se menţină în atenţia presei”.

Conform dcnews.ro, Ponta este de părere că “ascensiunea Mişcării Populare şi a lui Băsescu pe scena politică reprezintă un cancer pentru România. Iar noi în loc să-l extirpăm, îi dăm vitamine”.

Fostul premier nu înţelege “cum este posibil ca tu să te duci şi să faci aşa. Bei un pahar sau o sticlă şi îi propui lui Voronin să fie preşedintele României? Asta e o chestie total neserioasă”.

Ponta este de părere că “domnul Iohannis este sacul de box ideal pentru domnul Băsescu. Nu vedeţi că Băsescu este ba antimusulman, ba antieuropean, ba sa luptă cu Moldova, ba vrea să ni-l aducă pe Voronin preşedinte? Deci e un cancer”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version