Prezent marţi la Bacău, la un eveniment organizat pentru promovarea candidaţilor PSD la alegerile locale, Victor Ponta, fostul premier al României, a reiterat ideea conform căreia “Guvernul Cioloş este un pericol pentru România”.

melescanu, ponta

Ponta consideră că “este foarte bună ideea domnului Tăriceanu, de a da o moţiune de cenzură pentru limitarea puterilor avute de Guvernul Cioloş. Nu trebuie ca aceşti oameni să se mai joace de-a guvernarea”.

Ponta atrage atenţia asupra faptului că “nu au dat nicio ordonanţă de urgenţă pentru a debloca fonduri europene sau pentru a mări salarii. În schimb, au dat ordonanţe să modifice Codul Penal sau Codul de Procedură Penală. Este tot mai clar că Guvernul Cioloş este un pericol pentru România”.

Fostul premier al României nu a ezitat să facă o comparaţie între ultimele sale luni ca premier şi rezultatele înregistrate de oamenii lui Cioloş până acum: “Anul trecut am adus în România 5 miliarde de euro fonduri europene, anul acesta zero. Anul trecut am fost criticaţi că nu facem destule investiţii, anul acesta zero investiţii majore. Anul trecut am scos din evaziune fiscală, chiar şi în condiţiile scăderii taxelor, 2,5 miliarde de euro. Un plus important la buget. De acolo am plătit pensii, salarii . Anul acesta, după cum vedeţi după primele patru luni, suntem în jos”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version