Fostul premier Victor Ponta a anunțat, duminică seara, că românii ar trebui să se pregătească de o mare criză politice ce va aduce, inevitabil, și o criză economică.

Ponta, actual președinte al Partidului Pro România, susține că “suntem în pragul unei mari crize politice din cauza grupurilor de oameni ce îi susțin pe Liviu Dragnea și pe Klaus Iohannis. E un grup mic de oameni care sunt foarte radicali pro Dragnea și pro PSD și un grup mic de oameni radicali care sunt pro Iohannis. Iar între ei există o masă mare de oameni, din care fac si eu parte, care nu țin nici cu Iohannis și nici cu Dragnea”.

Fostul premier vorbește despre un scenariu apocaliptic și spune că “eu, ca fost premier și om care face politică de ceva timp, îmi fac datoria și atrag atenția că suntem în pragul unei mari crize politice. Dintr-o bătălie d-asta uriașă în final pierd și actorii principali. Cred că în 2012 a pierdut și Băsescu, a pierdut și USL. Dar trebuie să știți că cel mai mult pierd oamenii. Pentru că orice criză politică înseamnă instabilitate și criză economică, înseamnă lipsă de proiecte economice, înseamnă impredictibilitate pentru investiții și pentru celelalte lucruri”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version