Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, luni seară, pe liderii Opoziției care i-au cerut să demisioneze cu Guvern cu tot dacă vrea să-i semneze pactul propus de ea vinerea trecută.

 

„Am fost prima care a semnat acest pact și l-am transmis tuturor partidelor. Salut decizia grupului parlamentar al Minorităților naționale din Cameră de a semna pactul pentru bunăstarea tuturor cetățenilor români, indiferent de etnie. Le mulțumesc pentru răspunsul prompt, pentru deschidere și pentru responsabilitate. Mulțumesc totodată sindicatelor și organizațiilor care au ales să susțină aceste principii și asumări pentru România. Am văzut însă și o serie de reacții și răspunsuri care mă îngrijorează. Tocmai principalul partid de dreapta, cel care are precedente de tăiere a pensiilor și salariilor, a încercat să ocolească cel mai tare semnarea acestui pact. Cei care au mai tăiat în trecut de la oameni ne-au ignorat apelul. Românii văd însă acest lucru și nimeni nu a uitat ce s-a întâmplat în guvernarea 2010-2012”, a acuzat Viorica Dăncilă, luni seară, într-o declarație susținută la sediul PSD.

„Tot din partea Opoziției, am văzut și încercarea de a negocia bunăstarea oamenilor, de a condiționa semnarea pactului de demisia Guvernului și de alegerile anticipate. Deci Dreapta pune condiții de ordin politic partidului de guvernământ ca să-și asume că nu vor tăia de la români”, a adăugat Dăncilă.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version