UPDATE 2: Spitalul Militar Central a transmis, duminică seară, că Marcel Ciolacu a suferit o un episod lipotimic, hipocalcemie frustă. „Diagnosticul a rezultat în urma unor investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie. Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibrare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, se precizează într-un comunicat.

UPDATE: Ciolacu a părăsit Spitalul Militar după circa două ore, timp în care i s-au făcut analizele și a fost evaluat. Urmează ca reprezentanții unității medicale să comunice informații despre starea de sănătate a acestuia, care ar fi avut o cădere de calciu.

Președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă organizate, duminică după-amiază, la sediul central al PSD. 

El a fost transportat la spital cu propria mașină, însoțit de ofițerii SPP care îi asigură paza, așa cum prevede protocolul pentru al treilea om în stat.

Momentul leșinului a fost surprins de camerele de luat vederi ale jurnaliștilor, aceștia fiind, de altfel, primii care l-au ajutat pe liderul PSD să nu cadă.

Inițial, a fost chemată ambulanța, însă apelul pentru solicitarea ajutorului medical a fost anulat, deoarece Marcel Ciolacu şi-a revenit și a putut fi dus cu mașina de serviciu la Spitalul Militar.
 
El le-a spus jurnaliștilor că își cere scuze.

Biroul de presă al PSD a informat că liderul partidului și-a revenit după momentul din conferința de presă și a plecat la spital pentru un control medical amănunțit.

 
În conferința de presă, Ciolacu a prezentat măsurile economice propuse de PSD pentru ieșirea din criza provocată de pandemia de coronavirus (COVID-19).
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version