Ministrul de Interne, Marcele Vela, a emis, miercuri seară, Ordonanța Militară nr. 12, prin care a ridicat carantina din municipiul Suceava și localitățile limitrofe, 8 la număr.

Iată declarația ministrului vela, făcută la ora 22.00:

„Vă prezint a 12-a ordonanță militară. Începând cu publicarea în Monitorul oficial se ridică măsura de carantinare în municpiul Suceava și comunele Salcia, ipotești, Bosanci, moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomirnei

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Vă mulțumesc vouă, mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean.

Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

Cu toții am găsit puterea pentru a ne aduna și a fi responsabili. Știmcu toții ce avem de făcut – de la distanțarea socială până la simplul spălat pe mâini timp de 20 de secunde.

În această luptă nu a existat de multe o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de periculos. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs.

Dumnezeu să binecuvânteze România”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version