Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 
Mărirea și decăderea ultimului premier PSD

Viorica Dăncilă a rămas șomeră: „Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine”

În mai puțin de doi ani, Viorica Dăncilă, instalată de actualul pușcăriaș Liviu Dragnea în funcția de prim-ministru, cu acordul președintelui Klaus Iohannis, a devenit liderul celui mai mare partid din România, PSD, dar a pierdut tot, în prezent fiind șomeră.

„Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri”, a declarat Dăncilă, la interviurile Mediafax.
 
Întrebată de jurnalistul Ion Cristoiu dacă s-a simțit trădată, ea a spus: ”Chiar după ce mi-am dat demisia, mă așteptam ca mai mulți colegi să telefoneze. Discuții ca între colegi, dar aceste lucruri au fost și în trecut și vor fi și de acum încolo. Când se observă că ai pierdut, rămân foarte puțini alături de mine. Dar acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie. Sunt un om puternic și mă așteptam. Am văzut pe măsură ce se apropiau rezultatele (alegerilor prezidențiale – n.r.)”.
 
Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD la sfârșitul lunii noiembrie 2019, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale, ea neavînd nicio șansă în fața lui Klaus Iohannis, susținut de PNL.
 
Fostul premier a precizat că nu va candida la nicio funcție în conducerea PSD la congresul din februarie, obiectivul său fiind șefia Organizației pentru Femei a partidului.
 
”La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcţie. Voi susţine echipa, colegii care vor candida. (…) Există o conferinţă de alegeri pentru organizaţia de femei. Voi candida pentru a fi preşedinţa organizaţiei naţionale a femeilor social-democrate, funcţie pe care am mai deţinut-o”, a spus Dăncilă.
 
Întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, Viorica Dăncilă a explicat: ”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”.
 
Ea a mai susținut că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro.
 
”Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.
69 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv