Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

FAPTE vs. VORBE! Politicieni, vreți votul meu? Atunci munciți voluntar în școli, în weekend!

Au trecut peste noi 28 de ani și nenumărate alegeri locale și parlamentare.
“Pe sticlă”, în media, pe panouri electorale, din fluturași îmi zâmbiți amabil și îmi promiteți un trai mai bun.
Indiferent din ce partid proveniți – PSD, ALDE, PNL, PMP, UNPR, UDMR, MRÎ și USR – vă lăudați cu tot felul de sloganuri înălțătoare și vă atacați adversarii cu tot felul de invective.
Sectorul 1 – aici Școala “Petre Ispirescu”
OK! Dar dacă mai VREȚI votul meu, atunci trebuie să-mi dovediți că-l meritați. NU mă mai interesează VORBELE din sloganuri, ci FAPTELE de pe teren. OK?
De aceea, în acest context “ALEGĂTOR & ALES”, am luat decizia să vă MONITORIZEZ și să vă prezint în SECUNDA cu faptele voastre în funcție de propunerile mele.
Prima propunere “la ordinea zilei” FAPTE vs. VORBE, pentru toate săptămânile care au rămas până la 1 decembrie 2018, o adresez consilierilor locali:
  • În fiecare weekend să mergeți la școlile din sector sau de la voi din localitate și să faceți MUNCĂ VOLUNTARĂ pentru a rezolva problemele curente: 3 ore vineri și 5 ore sâmbătă! Duminica – odihnă!

Și ca să fie și mai clar, voi începe MONITORIZAREA asupra CONSILIERILOR din Sectorul 1 al Capitalei.

Așa că îi anunț public pe liderii grupurilor politice din Consiliul Local al Sectorului 1 că MONITORIZAREA a început și îi invit să mă anunțe  pe adresa de E-mail mihaip@secundatv.ro la ce școli din sector vor merge la MUNCĂ VOLUTARĂ în weekendul din 14-15 septembrie 2018 – pentru o corectă verificare în teren:

PSD – primarul Daniel Tudorache
PNL – Steluța TODEA
ALDE – Gheorghe DIACONU
PMP – Mihail-Teodor PURCĂREA
UNPR – Liviu GONCEA
USR – Clotilde-Maria-Brigitte ARMAND
SECUNDA va consemna în fiecare luni de după weekend ce CONSILIERI au ales FAPTELE și nu au rămas la VORBE – texte, imagini și videoclipuri!

42 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv