Pentru fiecare dintre noi, amintirile legate de Sărbători sunt printre cele mai vii. Iar mirosul cozonacilor abia scoși din cuptor, ne aduce în minte nerăbdarea cu care așteptam ca mama, sau bunica, să „desfacă” unul fierbinte și să-l lase pradă poftei noastre. Pentru că aroma de cozonac înseamnă pentru noi toți acasă, tradiție, familie…

foto 1

Dar câteodată parcă nu strică să încercăm și ceva nou, mai altfel, cu care să ne surprindem familia și prietenii.

Așa că, pentru cei mai curajoși dintre voi, vă propun o variantă neconvențională de cozonac pentru Crăciunul care vine este ușor: umplut cu multă ciocolată și însiropat, ca să fie moale, pufos și ademenitor.

Luați-vă însă o marjă de timp, pentru că secretul reușitei este dospirea la frigider pentru minim 7 ore.

Altfel spus, ideal ar fi să-l frământați de seara, și să continuați restul operațiunilor a doua zi dimineață.

A venit iarna! Gospodino… rețeta e caldă aici…
author avatar
Dr. Angelica Ivascu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version