Vi-l amintiți pe Nea Mărin, eventual și miliardar, plimbându-se cu prazul în geanta diplomat? Ei bine, știa el ce știa. E bun domnule!

placinta cu praz

Prazul este o leguma și gustoasă, și plină de calități nutritive și chiar terapeutice.

Din păcate e prea puțin folosit în bucătăria românească, cu excepția Olteniei.

Haideți, deci, să-i dăm prazului ce-i al prazului și să pregatim o plăcintă de zile mari, potrivită pentru o zi de sărbătoare, sau pentru o duminică în familie.

Pentru puțină variație, am adăugat o umplutură de ciuperci. Iar aluatul pentru foaie îl puteți folosi și la plăcinte dulci.

După ce făcui click, fusei soro în târg, cumpărai prazul, pusei rețeta în practică și mă linsei pe degete!
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version