Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

3 dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun la care poți ajunge ușor

Trei din top 5 al celor mai spectaculoase târguri din Europa întocmit de European Best Destinations sunt ușor accesibile din România, chiar și fără multe planuri sau un buget generos.

Echipa FlixBus a realizat un top al celor mai frumoase piețe și târguri de Crăciun unde poți ajunge și fără mașină sau bilete de avion rezervate din timp. Bucură-te din plin de spiritul sărbărilor și cumpără cadouri pentru cei dragi, în timp ce te asculți cele mai frumoase colinde într-o atmosferă festivă!

Cel mai frumos, la Zagreb

Târgul de Crăciun din Zagreb, capitala Croației, a devenit extrem de popular după ce a fost numit cel mai spectaculos din Europa de către European Best Destination în 2016, iar de atunci și-a păstrat întâietatea în fiecare an.

Aici vei putea găsi și cele mai neașteptate locații în care să te bucuri de atmosfera festivă de sărbători. Poți asculta colinde în tunelul Grič în timp de admiri instalații 3D proiectate pe tavanul acestuia. Combinația specială de proiecții video și acustică incredibilă te vor transporta cu siguranța într-o stare magică. 

 La acest vei putea găsi obiecte artizanale, mâncare pe cinste la prețuri rezonabile, dar și numeroase activități distractive (patinoare, concerte).

Alegerea clasică, la Viena

Viena este una dintre cele mai renumite destinații turistice pentru cei care vor să petreacă sărbătorilor de iarnă departe de casă. Practic nu există listă a târgurilor de Crăciun care să nu recomande și Viena!

În această perioadă, întregul oraș capătă o atmosferă festivă memorabilă, cu lumini colorate, brazi împodobiți și activități pentru toată lumea. Cel mai vizitat târg este Vienna Christmas World, organizat în piața Primăriei, unde ajung anual zeci de mii de oameni.

În apropiere de Belvedere se desfășoară un târg de Crăciun, celebru pentru atmosfera barocă, în timp ce în Karksplatz te poți bucura de instalații de artă, muzică live și o selecție de alimente bio.

Cel mai aproape, la Budapesta

Pentru cei care vor să se bucure de unul dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun, fără prea multe bătăi de cap, Budapesta este alegerea potrivită.

Târgul de Crăciun, care are loc la Bazilica  Sfântul Ștefa din capitala Ungariei, a fost desemnat al patrulea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa.Acesta impresionează prin decorațiunile strălucitoare, luminile care împodobesc tot orașul și tarabele pline cu preparate tradiționale și vin fiert.

Ceea ce face târgul de Crăciun și mai special este abordarea socială: există puncte special amenajate pentru donații, dar și evenimente caritabile în fiecare an. Aceasta latură este dublată de atenția față de mediu prin introducerea farfuriilor și tacâmurilor biodegradabile. Pe fațada Basilicii Sfântul Ștefan are loc și o proiecție monumentală de lumini, pentru care vei avea nevoie de ochelari 3D.

În Budapesta poți ajunge cu autocarele FlixBus foarte ușor, mai ales dacă locuiești în apropiere de orașele din tării, precum Cluj, Orad, Arad sau Timișoara.

 

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv