Pentru o rutina de frumusete zilnica si un aspect impecabil, uneori trebuie sa faci mai mult decat sa-ti aplici masti. Nu toate persoanele au trasaturi bine definite si un corp perfect, de aceea uneori e nevoie si de o investitie financiara pe masura. Totusi, sa petreci ore bune la salon zilnic sau saptamanal poate fi, de cele mai multe ori, obositor si costisitor.

Pe langa frustrari si alte nemultumiri de felul in care arata, o persoana pierde si timp pretios, pentru a redefini anumite trasaturi, prin tehnici nu tocmai ortodoxe.

De aceea, specialistii vin in ajutorul celor care sufera din astfel de cauze cu anumite tratamente speciale care pot schimba uneori vieti. 

Insa, uneori e nevoie sa cheltuiești ceva bani in plus pentru un efect de wokeuplikethis. Important este sa-i cheltuiești cu cap.

Iata 5 tratamente de beauty care merita toti banii
  1. Tatuajul sprancenelor sau Hair Stroke

Cine ar trebui sa-l faca

O persoana care are sprancene rare si subtiri, pe care trebuie sa le contureze cu machiaj zilnic.

De ce ar trebui sa-l faci

Pe masura ce imbatranim trasaturile noastre isi pierd forma, astfel incat sprancenele de azi, nu vor mai fi aceleasi si peste 10 ani.

Daca trebuie sa-ti conturezi mereu sprancenele cu creion special si ai trasaturi sterse, atunci tatuarea cu un machiaj special a sprancenelor este un plus. Micropigmentarea este o tehnica noua de redefinirea sprancenelor, folosita cu succes de cat mai multe saloane. Procedeul in sine presupune desenarea sprancenelor, prin tatuare cu pigmenti colorati, care se introduc in straturile superioare ale epidermei, ce raman in piele de la 3 la 5 ani.

Metoda este folosita cu succes pentru redefinirea sprancenelor, conturarea pleoapelor, conturarea si colorarea buzelor ori repigmentarea alunitelor.

O metoda inovativa de tatuarea sprancenelor este cea denumita Hair Stroke. O metoda ce consta in trasarea unor linii ce imita perfect firul de par al sprancenei.

Tendinta trasarii liniilor drepte, in stil Cleopatra a apus demult. Acum, tehnica de micropigmentare si de desenare a firului de par arata mult mai natural si placut.

Insa, ca orice tatuaj si acesta implica anumite restrictii. Expunerea la soare, fara protectie corespunzatoare poate decolora culoarea care nu este permanenta, iar in timp, e nevoie si de retusuri.

  1. Pigmentarea genelor si a sprancenelor

Este indicata persoanelor blonde sau cu gene si sprancene blonde, subtiri, persoanelor alergice la rimel si celor care urasc aplicarea rimelului sau trasarea sprancenelor cu creion ori fard, zilnic.

Beneficiile nuantarii genelor si sprancenelor sunt multiple. Persoanele cu sprancene blonde vor vedea o schimbare semnificativa. Genele sau sprancenele vor avea un aspect plin si bine definit.

Insa, daca nu apelati la un tehnician cu experienta, pentru astfel de interventii te poti trezi cu vopsea toxica in ochi. Astfel, specialistii nu recomanda ca aceasta procedura sa se faca in pozitie culcata, deoarece vopseaua poate ajunge usor in ochi.

  1. Tehnica de vopsire a parului o data la sase luni

Cine ar trebuie sa-l aleaga

Acest procedeu este recomandat persoanelor care vor sa-si reimprospateze culoarea parului fara sa treaca pe la salon prea des.

Johnny Ramirez, cofondatorul si proprietar ul unui salon din Beverly Hills este cel care a inventat termenul “lived-in color”, de nuantare si suvitarea parului. Accentele puternice si luminoase, obtinute prin acest procedeu, au ca rezultat o nuanta naturala a parului care trebuie sa fie reimprospatat doar de doua ori pe an. Cu ajutorul acestei tehnici de vopsire, nu numai ca vei economisi timp si bani, dar nu iti vei mai expune parul  la substante chimice si dure, prea des.

Astfel, daca visezi la o culoare de par care nu are nevoie des de retusuri, tendinta aceasta de vopsire a parului este cea mai utila. Lived-in este un update simplu al look-urilor ombre si balayage. Pentru acest efect se amesteca mai multe culori, de blond cenusa si brunet, una langa cealalta. Stilistul caruia face astfel de procedee trebuie sa stie sa combine perfect nuantele de vopsea.

Procedura necesita insa, peste cinci ore de aplicari repetate, pentru ca nunantele sa fie naturale, fara alte umbre. Insa, merita tot efortul.

  1. Peeling-ul chimic, pentru un ten stralucitor

Daca iti doresti o piele stralucitoare, apeleaza la peeling-ul chimic, tehnica nechirurgicala ce utilizeaza o solutie chimica pentru indepartarea straturilor superficiale ale pielii. Este o optiune inedita pentru imbunatatirea texturii pielii, eliminarii petelor solare si inlaturarii liniilor fine. Tratamentul este de mare ajutor si persoanelor care se confrunta cu acnee si diferite cicatrici.

Pentru a obtine efectul de decojire superficial la nivelul pielii se utilizeaza substante chimice benefice, precum: acid glicolic, acid salicilic sau tricloroacetic.

Rezultatele sunt spectaculoase si complet sigure, fara efecte adverse, daca tratamentul este facut de catre un specialist. Peeling-ul chimic superficial la nivelul fetei reda o piele stralucitoare si reactiveaza colagenul.

Medicii dermatologi recomanda ca acest tratament sa se faca la intervale de trei pana la sase saptamani. Unul sau doua tratamente pot schimba vizibil calitatea si textura pielii. Dupa astfel de interventii se recomada folosirea cremelor cu SPF, minim 30 si evitarea scrub-urilor si mastilor abrazive, pana cand pielea se va reface.

  1. Cellfina: Tratamentul care te scapa de celulita

Sunt putine femei in ziua de azi fara celulita. Cel putin 85% dintre femeile de peste 20 de ani o au. Doar exercitiul regulat si dieta ajuta la mentinerea unui trup fara celulita.

De aceea, specialistii vin in ajutoul doamnelor cu o tehnica uimitoare de reducere a tesutului adipos de sub piele. Cellfina este o procedura non-invaziva si non-chirurgicala utilizata pentru reducerea celulitei. Are la baza o tehnica microblade ce tinteste celulita pe coapse si fese.

Michael S. Kaminer, profesor asociat de Dermatologie la Yale Medical School este de parere ca tratamentul revolutionar, eliberat de US Food and Drug Administration, are rezultate spectaculoase si in ceea ce priveste vergeturile.

Tratamentul cu Cellfina este recomandat persoanelor cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, cu greutate stabila si o slabiciune a pielii.

Tehnologia Cellfina are la baza procedura denumita subcision, ce poate trata si cicatricile si ridurile. Tehnologia foloseste un dispozitiv  de dimensiunea unui ac pentru a atrata tesutul gras de sub piele. In acest sens medicul specialist va administra solutia numbing, amorteste zona, iar apoi vor folosi dispozitivul Cellfina pentru a ajunge precis la tesuturile afectate. Medicii recomanda pacientilor suplimente de Vitamina E si Ulei de peste pentru a evita vanataile ce pot aparea in timpul interventiei.

Dupa un singur tratament, de aproximativ o ora, celulita este vizibil redusa. Rezultatele sunt vizibile dupa primele trei zile si pot dura pana la trei ani.

Un studiu efectuat in Statele Unite arata ca 85% dintre pacienti s-au declarat satisfacuti de acest tratament chiar dupa primele trei luni, iar dupa doi ani satisfactia a crescut, ajungand la 96%.

Care dintre acestea sunt potrivite si benefice pentru tine, tu decizi. Alege sa te simti bine cu tine insuti, indiferent de felul in care arati.

http://www.slimconcept.ro/mezoterapie-faciala-virtuala-bucuresti

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version