Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită oficială în România /

Breaking News:

Conferința Health NOW – despre anxietatea socială, psihologia infractorului, homosexualitate

Anxietatea socială, schizofrenia, percepția temporală, psihoterapia pacienților oncologici și a familiilor acestora, rolul emoțiilor în adaptare, psihologia infractorului, homosexualitatea și dezvoltarea psihologică a copiilor crescuți în cupluri de același sex vor fi dezbătute într-o manieră științifică la cea de-a IV-a ediție a conferinței naționale Health NOW, organizată de Choice în 8 și 9 decembrie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj Napoca.

Sunt teme extrem de importante din domeniul psihologiei și sănătății mintale, având misiunea de a crea dezbateri necesare și de a prezenta soluții pentru un impact real în societate, facilitate de experți din domeniul psihologiei.

Pe lângă acestea, Choice propune un workshop dedicat terapiei de cuplu, menit să ne ajute să descoperim și să aplicăm recomandările literaturii științifice pentru a crea și menține o relație romantică de lungă durată.

Aceastei ediții i se alătură Daniel David, unul din cei mai importanți cercetători din țară, profesor universitar doctor, președinte al Asociației Psihologilor din România și preşedinte al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, care va aborda tema rolului adaptativ al emoțiilor negative.

De asemenea, Gabriela Culda (doctor in Psihologie Cognitivă Aplicată, avocat) va vorbi despre profile infracționale, Diana Cândea  (Lect. univ. Dr. în cadrul UBB Cluj Napoca) va susține o prelegere despre anxietatea socială, Marius Stanciu (doctor în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut) va vorbi despre abordarea evoluționistă a schizofreniei.

Victor Bohuș (vice-președinte Choice și psihoterapeut) va prezenta concluzii cu privire la controversatele teme ale homosexualității și dezvoltării psihologice a copiilor crescuți în cupluri homosexuale.

Oana Cobeanu (doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut) va discuta despre psihoterapia problemelor emoționale ale bolnavilor oncologici.

Daniela Dumulescu (consilier psihologic la Centrul de Consiliere Student Expert al UBB, doctorand în psihologie și cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației) ne va purta în mintea unui nativ digital, vorbind despre conexiuni și experiențe cu sens.

Vlad Ursu (psiholog, membru în departamentul științific Choice și masterand în cadrul Programului Open Mind din cadrul Facultății de Filosofie al Universității București) va aborda starea de bine și percepția timpului.

În plus, participanții pot opta pentru prezența la atelierul organizat de Andrei Solomon (psihoterapeut și coordonator Marketing în Choice) pe tema terapiei de cuplu, un subiect sensibil și de interes major în psihologie.

Fiind deja la cea de-a patra ediție, conferința Health NOW este concepută astfel încât să mențină standardul ridicat în prezentarea informațiilor verificate științific, mizează pe pregătirea și profesionalismul specialiștilor invitați, pe interacțiune deschisă și schimb de idei constructiv pe teme din domeniul psihologiei și sănătății mintale.

Detalii, pe site-ul oficial Choice

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv