Proprietatile benefice pentru sanatate ale turmericului au fost cunoscute in zona Asiei inca din cele mai vechi timpuri. Calitatile terapeutice deosebite ale turmericului au atras atentia comunitatii stiintifice din toata lumea, fiind subiectul a peste 5600 de studii biomedicale publicate. Cel mai cuprinzator dintre aceste studii s-a desfasurat pe o durata de cinci ani si a dezvaluit peste 600 de aplicatii potentiale preventive si terapeutice ale tratamentelor naturiste cu extract de turmeric, precum si 175 de efecte fiziologice benefice.

Turmeric

Ce este turmericul?

Turmericul este o planta erbacee inrudita cu ghimbirul, originara din sud-estul Asiei. In bucataria indiana, turmericul este folosit drept condiment, pentru a conferi alimentelor un gust iute-amarui. In timp, s-au descoperit multiplele proprietati benefice ale radacinii de turmeric, atat pentru prevenirea, precum si pentru tratarea unui numar extins de afectiuni. Astfel, folosirea de tratamente naturiste pe baza de extract forte de turmeric s-a dovedit extrem de eficienta pentru cancer, probleme de circulatie, de articulatii, accident vascular, risc de infarct, hipercolesteromie, reumatism, alergii sau afectiuni respiratorii. Curcumina este ingredientul activ din turmeric, responsabil pentru actiunea analgezica si antiinflamatorie a acestui tratament naturist.

Fata Turmeric
Mască de turmeric
De ce este important sa alegi Extract de Turmeric Forte?

In primul rand, Extractul de Turmeric Forte este de 10 ori mai puternic decat planta ca atare, iar efectele terapeutice ale acestuia sunt pe masura. Turmeric Extract Forte contine doua tipuri de extracte super-concentrate si pulvis din radacina de Curcuma longa – extract cu 95% curcumina si Curcuma longa rizom si radacini, extract 10:1 – de cea mai buna calitate, din agricultura certificata ecologic.

Extractul de Turmeric Forte un tratament naturist eficient impotriva cancerului

Un studiu recent realizat de cercetatorii britanici a fost publicat in august, 2015. In acest studiu a fost descoperita eficienta extractului de turmeric in eliminarea celulelor stem canceroase, responsabile pentru cancerul malign. Totodata, cercetatorii au dezvaluit faptul ca, de cele mai multe ori, tratamentul cu citostatice nu are succes si ca folosirea de tratamente naturiste cu extract de turmeric este o optiune mult mai viabila. Studiul demonstreaza faptul ca tratamentele uzuale impotriva cancerului nu distrug celulele stem canceroase responsabile pentru cresterea tumorilor; mai mult, aceste tratamente medicamentoase pot creste volumul si severitatea tumorilor. In timp ce folosirea de tratamente naturiste pe baza de extract de turmeric s-a dovedit extrem de eficace in reducerea numarului de celule stem canceroase.

Principiul antitumoral continut in Extractul de Turmeric Forte este curcumina, care impiedica cresterea diverselor tipuri de celule tumorale (din ovare, san, colon, ficat, plamani, pancreas, stomac, vezica, etc). Acesta blocheaza vascularizarea tumorilor si favorizeaza eliminarea lor.

In plus, Extractul de Turmeric Forte este unul dintre cele mai eficiente tratamente  naturiste impotriva cancerului, datorita calitatii sale de a preveni transformarea celulelor normale in celule canceroase. Extractul de Turmeric Forte are capacitatea de a inhiba sinteza unei proteine banuite a fi raspunzatoare de aparitia cancerului.

TURMERIC_CURCUMA

De ce sa alegeti Extractul de Turmeric Forte de la HealthNutrition?

Specialistii romani au creat un tratament naturist exceptional, 100% natural, care contine nu mai putin de trei forme de preparare a turmericului, care reusesc sa-i puna in valoare intreaga complexitate si eficienta terapeutica: Curcuma longa rizom – pulvis; Curcuma longa rizom si radacini – extract cu 95% curcumina; Curcuma longa, rizom si radacini – extract 10:1 si o cantitate mica de Piper-negru (Piper nigrum) – pulvis, care potenteaza absorbtia rapida si completa a extractelor de turmeric in organism.

HealthNutrition va ofera consiliere gratuita de specialitate pentru  a se asigura ca dumneavoastra va administrati corect acest tratament naturist. De asemenea, echipa Health Nutrition va fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata tratamentului naturist, asadar, veti beneficia de cele mai bune rezultate cu ajutorul produsului Turmeric Extract Forte.

Sursa: www.healthnutrition.ro

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version