Autorităţile locale au instituit Planul Roşu de Intervenţie, după ce un grav accident de circulaţie s-a produs, luni după-amiaza, în judeţul Bacău.

sursa foto zdbc.ro

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN 11, în localitatea Bârsăneşti, din judeţul Bacău, iar în el au fost implicate un autoturism şi un autobuz.

Din primele informaţii reiese că şoferul autobuzului a efectuat o depăşire neregulamentară, iar mastodontul a lovit în plin autoturismul care venea din sens opus şi circula regulamentar.

Conform zdbc.ro, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au demarat Planul Roşu de Intervenţie şi au intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere, o maşină de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, patru ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean.

28 de persoane au fost implicate în accident, respectiv cele 27 aflate în autobuz plus şoferul autoturismului. Ultimul a ieşit cel mai şifonat. A rămas încarcerat şi a fost transportat la spitalul din municipiul Bacău cu multiple traumatisme.

Alte nouă persoane au avut nevoie de intervenţia medicilor, iar trei persoane au suferit atacuri de panică.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version