Conducerea Poliţiei Române anunţă că s-a luat decizia ca în lunile de top, iulie şi august, numărul poliţiştilor care asigură ordinea şi liniştea pe litoral să crească.

vw polo, politia romana 3

Astfel, 140 de poliţişti din întreaga ţară vor fi detaşaţi pe litoral, urmând ca aceştia să se adauge celor 583 de poliţişti avuţi la dispoziţie, deja, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Cei 140 de poliţişti detaşaţi vor acţiona în zona staţiunilor de pe litoral pentru prevenirea faptelor antisociale şi protejarea drepturilor şi a bunurilor celor care aleg să îşi petreacă vacanţa la malul mării.

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la ordine publică, poliţişti rutieri, de la acţiuni speciale, de investigare a criminalităţii economice, de investigaţii criminale, criminalistică, transporturi şi de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, care acţionează, în sistem integrat, împreună cu colegi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Tot conducerea Poliţiei Române anunţă şi că “în perioada iulie – august 2016, va fi iniţiat un proiect pilot pentru informarea turiştilor din staţiunea Mamaia, în zona Cazino din staţiunea Mamaia, unde turiştii vor putea semnala faptele antisociale şi vor primi recomandări preventive.

Totodată, fiecare turist va putea fi informat cu privire la modalitatea de petrecere în siguranţă a concediului şi cu privire la modalităţile de prevenire a victimizării”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version