Un grav accident de circulație s-a produs, vineri seara, pe Drumul Național 73A, pe sensul de mers dinspre București spre Râșnov.

Șoferul unui autocar cu 36 de persoane la bord a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din neatenție, iar mastodontul s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

Toate cele 37 de persoane aflate în autocar, 36 de pasageri plus șoferul, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate, în funcție de gravitatea rănilor, la Spitalul de Urgență Brașov sau la Spitalul Militar Brașov.

Medicii i-au controlat și în cele din urmă au decis să interneze 18 persoane. 17 dintre internați au rămas la Spitalul de Urgență Brașov, nouă la ortopedie, șapte la chirurgie și o persoană la chirurgie plastică.

Una dintre victimele accidentului a rămas internată la Spitalul Militar Brașov cu traumatism cranio-facial și fractură de piramidă nazală.

Șoferul autocarului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei mai mulți dintre pasageri lucrau la aceeași companie și urmau să ajunga la un team-building.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version