Numărul celor care şi-au pierdut viaţa din cauza incendiului produs în Club Colectiv a ajuns, marţi dimineaţa, la 48.

sursa foto hotnews.ro
sursa foto hotnews.ro

Transferat de urgenţă, încă de săptămâna trecută, la o clinică de specialitate din Birmingham, un tânăr implicat în tragedia din Club Colectiv nu a mai făcut faţă rănilor şi şi-a dat obştescul Duh.

Bărbatul este a 48-a persoană care moare din cauza incendiului de pe 30 octombrie şi a treia care moare săptămâna aceasta, după ce luni au încetat din viaţă jurnalista Teodora Maftei şi fotograful Liviu Zaharescu.

Încă 49 dintre răniţii din Club Colectiv sunt în stare gravă sau critică, iar specialiştii susţin că evoluţia lor este imprevizibilă din cauza substanţelor inhalate.

Chiar dacă tot mai mulţi dintre răniţii transferaţi în străinătate îşi pierd viaţa, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii anunţă că vor face o nouă verificare a stării răniţilor din Bucureşti pentru a vedea dacă îi mai pot transfera pe unii dintre ei peste hotare.

De asemenea, autorităţile anunţă că marţi vor fi repatriate câteva dintre trupurile neînsufleţite ale celor care şi-au pierdut viaţa peste hotare. Vă reamintim că Teodora Maftei a murit pe un pat de spital din Israel, iar Florin Popescu, bodyguardul din Club Colectiv, a murit la Rotterdam.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version