Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au decis menținerea în libertate a unui tânăr de 20 de ani, din Mărăcineni, deși acesta a bătut grav un om al străzii și își agresează în permanență fosta iubită și pe rudele acesteia.

Cazul a devenit celebru zilele trecute, după ce tânărul de 20 de ani s-a filmat în timp ce bătea cu bestialitate un om al străzii. Mai mult, individul a trimis filmarea fostei sale iubite și i-a transmis acesteia că va suferi un tratament asemănător dacă nu îl primește înapoi.

Rudele fetei de doar 17 ani au mers la poliție pentru a reclama incidentul. Însă polițiștii au luat o decizie uluitoare. Pentru că victima nu poate depune plângere împotriva bătăușului, tânărul nu va păți nimic.

Rudele fetei se tem acum că agresorul va veni asupra lor și va comite lucruri inimaginabile, mai ales că de curând acesta i-a mai trimis fostei iubite o poză din care reieșea un mesaj de amenințare.

De altfel, mama fetei susține că în perioada în care cei doi s-au iubit, băiatul îi trimitea mai mereu filmări cu scandalurile pe care le provoca tocmai pentru a se lăuda, dar și pentru a-și manifesta controlul asupra fetei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version