Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

A fost ridicat argeșeanul acuzat că își transformase concubina în sclavă

Reprezentanții Secției de Poliție Rurală Rucăr, județul Argeș, au ridicat, miercuri dimineața, un bărbat în vârstă de 37 de ani.

sursa foto ziarulargesul.ro

Acest este acuzat de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și de violență în familie, respectiv că și-a transformat concubina în sclavă.

Oamenii legii au ridicat mai multe sisteme informatice pe care bărbatul respectiv ar fi salvat diverse filmulețe ce arătau modul în care o trata pe femeia de 33 de ani, din județul Iași.

De altfel, există informații conform cărora femeia și fetița ei au scăpat de furia bărbatului abia după ce femeia a introdus un bilețel prin care solicita ajutor în pachetul cu mâncare al fiicei pentru grădiniță.

Angajații gradiniței au interceptat mesajul și s-au adresat poliției, iar oamenii legii le-au ridicat pe femeie și pe fiica acesteia și le-au internat într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv