Lumea artistică de la noi a suferit, luni, o nouă lovitură dură, anunțându-se decesul celui care a fost Andrei Gheorghe.

A devenit celebru în special grație show-urilor de radio, dar și a faptului că a prezentat mai multe emisiuni de televiziune precum Lanțul Slăbiciunilor, la PRO TV, Rătăciți în Panama, la Kanal D, sau Gheorghe, la Antena 1.

A ocupat și diferite posturi de conducere, de-a lungul timpului, fiind director general la Radio Sky Constanța și PRO FM București, director de programe la Media PRO, consilier pe probleme de marketing la Antena 1 București sau liderul departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanțe.

Din păcate, luni seara, un bărbat a solicitat intervenția unei ambulanțe la locuința lui Andrei Gheorghe din Voluntari. S-a spus că vedeta a fost găsită fără suflare în baie.

Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator și că Andrei Gheorghe murise cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit.

Polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă până la finalizarea anchetei. S-a stabilit că bărbatul care a chemat ambulanța este cel care îl ajuta pe Andrei Gheorghe cu problemele casei.

Andrei Gheorghe avea 56 de ani. S-a născut la Lipețk, în Rusia, unde tatăl său studia la Școala de aviație din Lipețk. Mama lui Andrei Gheorghe era rusoaică, fiind chiar fiica comandantului școlii de aviație.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, secția ruso-engleză.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version