Reprezentanţii Spitalului de Arşi din Bucureşti au anunţat, joi dimineaţa, decesul unuia dintre minerii implicaţi în explozia de la mina Uricani.

sursa foto mesagerulhunedorean.ro

Patru mineri au fost prinşi sub pământ de explozia produsă în 30 octombrie. Trei dintre ei au fost scoşi la suprafaţă, cu numeroase arsuri, în timp ce un al patrulea a fost găsit decedat.

Cei trei răniţi au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti. Doi au ajuns la Spitalul de Arşi, iar unul la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Din păcate, joi dimineaţa, unul dintre minerii internaţi la Spitalul de Arşi a decedat. Reprezentanţii spitalului susţin că este vorba despre Alin Baran, pacientul mai grav rănit.

Victima avea arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi probleme grave la nivelul căilor respiratorii, astfel că şansele de supravieţuire erau minime.

De asemenea, reprezentanţii spitalului au ţinut să precizeze că celălalt miner internat la ei se află în stare bună şi va fi externat chiar în cursul zilei de vineri.

Vă reamintim că în urma anchetei efectuate la faţa locului, specialiştii ar fi găsit mucuri de ţigări şi chiar pachete goale de ţigări în zona în care s-a produs explozia.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version