Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi seara, în zona Baicului din Bucureşti.

sursa foto romaniatv.net

Şoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit de pe o stradă adiacentă, iar maşina sa a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula cu viteză excesivă.

Impactul a fost deosebit de violent, iar imediat după aceea cele două maşini au luat foc. Incendiul s-a extins la alte trei autoturisme parcate regulamentar.

Autorităţile au intervenit cu patru echipaje SMURD şi două autospeciale de stingere. Pompierii au stins cu greu incendiul.

Din păcate o femeie în vârstă de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani a ajuns la Spitalul Floreasca în stare gravă, cu numeroase arsuri pe faţă şi pe corp şi cu probleme serioase la nivelul căilor respiratorii.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la faţa locului. Însă din primele informaţii reiese că unul dintre şoferii implicaţi în accident a dispărut de la faţa locului.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost prins şi testat cu alcooltestul, iar rezultatul a scos la iveală că acesta avea o alcoolemie de 0,28 la mie.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version