Un incident uluitor s-a produs, joi dimineața, pe Drumul Național DN2 (E85), în județul Vrancea.

sursa foto monitorulvn.ro

Un bărbat de 54 de ani, din localitatea Dumbrăveni, a provocat un groaznic accident de circulație la ieșirea din localitatea respectivă, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat.

Bărbatul a pătruns cu mașina pe contrasens, iar autoturismul s-a izbit violent de un TIR care venea din sens opus, ulterior fiind lovit și în spate de un alt TIR care circula regulamentar.

În urma impactului, bărbatul nu a avut nicio șansă de a supraviețui. Însă conform monitorulvn.ro, povestea este mult mai întortocheată.

De fapt, bărbatul s-a sinucis după ce, chiar joi dimineața, și-a înjunghiat soția de mai multe ori. Vecinii celor doi au alertat forțele de ordine iar femeia a ajuns de urgență la spital și a fost băgată direct în operație.

Femeia de 42 de ani a fost înjunghiată de cel puțin patru ori și rămâne în stare gravă. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate și susțin că familia respectivă nu avea sau nu părea să aibă probleme.

Bărbatul lucra la Camera de Comerț, femeia lucra la o fabrică de confecții, iar împreună aveau un fiu de aproximativ 18 ani.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version