Marți la prânz un nou incident aviatic a avut loc pe Aeroportul Otopeni din București.

O aeronavă a companiei TAROM care tocmai decolase către Salonic (Grecia) a fost obligată să se întoarcă pe Otopeni și să aterizeze la doar 10 minute de la decolare.

Comandantul de aeronavă a solicitat returul pe Otopeni invocând probleme tehnice. Conform celor de la TAROM, “întoarcerea pe Otopeni s-a realizat după sesizarea unor informaţii neconforme cu indicatorii tehnici optimi. Avionul s-a întors din drum pentru că nu am vrut să punem în pericol viața pasagerilor. Pentru noi, siguranţa şi securitatea pasagerilor este prioritară, iar în acest caz nu a fost pusă nicio clipă în pericol. Aeronava de tip ATR 42-500 va fi supusă verificării tehnice amănunţite, în vederea remedierii neconformităţii şi asigurării condiţiilor optime de zbor. Ne cerem scuze pasagerilor afectaţi de acest inconvenient şi îi asigurăm că TAROM le va asigura asistenţa la sol”.

De altfel, există informații conform cărora, TAROM le-a pus la dispoziție pasagerilor o altă aeronavă după doar aproximativ 40 de minute, astfel că întârzierea cu care au ajuns în Grecia nu a fost una foarte mare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version