Alertă maximă, vineri seara, în municipiul Fălticieni din judeţul Suceava.

Viorel Acârnăresei, unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din zona Moldovei, a fost găsit mort în casa sa situată pe Aleea Trandafirilor din cartierul Maior Ioan.

Acârnăresei a fost găsit mort de unul dintre fraţii săi. Acesta a sunat de urgenţă la 112, după ce a găsit poarta şi uşa deschise şi urme de sânge.

Până să ajungă poliţiştii, fratele lui Acârnăresei a găsit şi trupul neînsufleţit al afaceristului. Corpul bărbatului era întins pe jos, într-una dintre camere, şi prezenta urme de violenţă la nivelul gâtului şi a braţelor.

Conform cronicadefalticeni.ro, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava au deschis dosar penal pentru omor şi urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o reglare de conturi sau un jaf.

Viorel Acârnăresei avea 59 de ani, era căsătorit şi avea trei copii. Bărbatul deţinea o casă de schimb valutar şi clubul VIP din cartierul Republicii.

Afaceristul a mai fost victima unui jaf în 2008, când doi agresori l-au bătut în scara blocului în care locuia şi i-au furat 70.000 de euro şi 26.000 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version