Autoritățile din municipiul Cluj sunt în alertă maximă, după ce un bărbat suspectat de pedofilie a fost dat în urmărire locală.

Bărbatul este acuzat că, săptămâna trecută, a încercat să agațe mai multe eleve de la Școala Generală Iuliu Hațieganu din cartierul Mănăștur.

Părinții mai multor eleve au depus plângeri la poliție și susțin că suspectul s-a prezentat de mai multe ori în fața școlii respective, încercând să agațe minore.

Procurorii au deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor și îl caută acum pe suspect.

Conform stiridecluj.ro, una dintre profesoare le-a transmis anchetatorilor că l-a văzut pe bărbat de cel puțin două ori încercând să agațe eleve de clasa a patra și a cincea.

Într-un moment a fost zărit cu pantalonii în vine, în dreptul fetelor, iar într-un alt moment a fost zărit punându-și mâna în zona intimă.

Profesoara le-a prezentat polițiștilor mai multe poze cu suspectul, inclusiv poze cu mașina acestuia, un Ford de culoare neagră înmatriculat în Cluj.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe suspect drept Lukacs Mikloș Arthur, un bărbat de 36 de ani născut și crescut în cartierul Mănăștur.

Conform sursei amintite, Arthur a absolvit Liceul Edmond Nicolau, din Mănăștur, a lucrat mai mulți ani peste hotare, este căsătorit și are doi copii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version