Anca Boagiu, senator PNL, şi Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, au fost audiaţi, miercuri, la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa foto: romaniatv.net
sursa foto: romaniatv.net

Cei doi au fost chemaţi să dea cu subsemnatul, ca martori, în dosarul în care personaj principal este Elena Udrea. Este vorba despre dosarul în care Udrea a fost acuzată că a luat şpăgi de milioane de dolari.

Boagiu şi Videanu au ajuns pe lista martorilor, după ce oamenii implicaţi în dosar au susţinut că o parte din şpăgile încasate de Elena Udrea au fost folosite pentru a susţine financiar campaniile Partidului Democrat Liberal.

“Am venit la sediul DNA, aşa cum trebuie să facă orice cetăţean al acestei ţări atunci când este invitat în calitate de martor. Nu am făcut altceva decât să spun ceea ce ştiam şi să răspund la ceea ce ştiam, la supoziţii, atunci când am fost întrebată”, a declarat Anca Boagiu.

De asemenea, Anca Boagiu a ţinut să precizeze că “nu îl cunosc pe omul de afaceri Bogdan Buzăianu (n.r. – cel despre care se spune că i-a dat şpăgi Elenei Udrea şi a sponsorizat campanii PDL) şi nu ştiu nimic despre banii daţă de acest domn la partid”.

În urma cu câteva zile şi Vasile Blaga, fost lider al PDL şi actual copreşedinte al Partidului Naţional Liberal, a dat cu subsemnatul la DNA fiind audiat în acelaşi dosar. Blaga fusese şi el chemat la DNA pentru a spune ce ştie despre modul în care au fost finanţate campaniile PDL.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version