Un incident incredibil s-a petrecut, zilele trecute, la o pensiune situată între localitățile bistrițene Chiuza și Piatra.

Daniel Tăbăcaru, un vasluian de numai 33 de ani, angajat al companiei RCS-RDS, și-a pierdut viața după ce a fost lovit în cap de mai multe ori de un localnic.

Tăbăcaru făcea parte dintr-o echipă de 28 de angajați ai companiei respective care se ocupau cu lucrări efectuate la rețeaua de cablu și telefonie din zonă.

La sfârșitul unei zile de lucru, cei 28 de bărbați s-au adunat la o bere, la pensiunea unde erau cazați. Li s-au alăturat șapte localnici. Ulterior, pe fondul consumului de alcool, spiritele s-au încins între cele două părți și bărbații s-au luat la bătaie.

Conform ziaruldevaslui.ro, proprietarul pensiunii, trezit din somn, nu a reușit să-i potolească pe scandalagii, dar i-a făcut să-și mute duelul pe marginea DN17D. Acolo, un localnic în vârstă de 41 de ani a rupt un par dintr-un gard și l-a lovit de mai multe ori în cap pe Daniel Tăbacaru.

Victima s-a prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. A fost transportat de urgență la o clinică din Cluj, dar a decedat după doar câteva ore. Medicii au stabilit că i-a fost zdrobit craniul, iar bucăți din acesta i-au ajuns la creier.

Agresorul, șofer la o firmă de construcții din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte. Victima a lăsat în urmă un minor care încă nu a împlinit un an.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version