Un incident spectaculos, dar care se putea încheia cu o tragedie, s-a produs sâmbătă după-amiaza chiar în faţa Spitalului Militar din Bucureşti.

sursa foto agora.md

Un şofer a vrut să întoarcă maşina, moment în care autoturismul a rămas blocat în asfalt. Nu mică i-a fost mirarea bărbatului când a observat că una dintre roţi a rămas blocată într-o gaură uriaşă.

Bărbatul a reuşit să-şi scoată maşina cu ajutorul locuitorilor din zonă. Imediat au fost alertate autorităţile care au izolat zona, existând pericolul ca cineva să cadă în gaura care, după primele măsurători, are cam un diametru de doi metri şi o adâncime tot de doi metri.

Au apărut în zonă şi echipaje de la Apa Nova, în zona respectivă existând o parte din reţeaua de canalizare a cartierului. Cei de la Apa Nova susţinând că asfaltul a cedat din cauza ploilor torenţiale din urmă cu aproximativ o săptămână şi că nu pot spune cât va dura până la refacerea acestuia.

Cert este că infrastructura învechită dă tot mai mari bătăi de cap. Circulaţia a mai fost închisă în zona respectivă pentru aproape un an după ce o mare parte din asfalt a cedat din cauza lucrărilor la metrou.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version