DGASPC din cadrul Primăriei Sectorului 6 București organizează concurs pentru angajarea a 20 de îngrijitori la domiciliu, 6 asistenţi medicali şi un şofer de ambulanţă, în cadrul proiectului “Îngrijiri la domiciliu pentru persoanele vârstnice dependente de pe raza Sectorului 6”, aprobat spre finanţare de Consiliul Local.

pensionar, oameni, ingrijitor

Persoanele vârstnice lipsite de suport familial şi încadrate într-un anumit grad de dependenţă vor avea la dispoziţie o echipă mobilă care să le ofere sprijin pentru activităţile cotidiene de bază precum: igienă, hrănire, hidratare, deplasare, aprovizionare, gestionare a bunurilor şi comunicare.

În plus, echipa de specialişti care se va deplasa la domiciliul vârstniilor va oferi şi servicii de consiliere şi îngrijire medicală, inclusiv în regim de urgenţă.

”Serviciile se acordă în mod gratuit sau parţial subvenţionat, în funcţie de veniturile solicitantului, cu menţiunea că sumele obţinute vor servi exclusiv pentru finanţarea acestei activităţi”, precizează DGASPC Sector 6.

Persoanele dornice să activeze în cadrul acestui program se pot înscrie la concurs accesând următorul link http://www.protectiacopilului6.ro/oportunitati-de-angajare_doc_2023_concurs–pentru-ocuparea-unor-posturi-vacante-sau-temporar-vacante_pg_0.htm .

Mai multe detalii, la www.asistentasocial6.ro .

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version