Că în România se acţionează după regulile care făceau diferenţa în Vestul Sălbatic nu mai este nicio surpriză.

Gun Show Held At Pima County Fairgrounds

Ultimul incident teribil s-a petrecut în localitatea Moţăţei, judeţul Dolj, unde joi două persoane au fost împuşcate de un consătean.

Părţile implicate au avut un conflict în urmă cu câteva zile, când pistolarul le-a transmis victimelor că animalele lor i-au invadat terenul şi că vor plăti pentru asta.

Joi, Radu Măgăreaţă, atacatorul, şi-a pus planul în aplicare. A împuşcat o femeie de 41 de ani în abdomen şi a vrut să împuşte un cioban în cap. Din fericire, femeia l-a împins cu o furcă pe pistolar şi glonţul doar l-a şters pe cioban.

Conform craiovaforum.ro, victimele spun că “cu două zile înainte de incident am fost ameninţaţi cu moartea. Ne-a spus că animalele au intrat pe terenul lui şi că din această cauză o să plătim. Degeaba am încercat să îi spunem că nu are dreptate. A luat pistolul şi a tras. Cred că mie a vrut să îmi tragă un glonţ direct în cap. Mie chiar îmi este frică de el şi nu înţeleg cum a fost lăsat în libertate. Poliţia ne-a transformat acum pe noi în inculpaţi pentru că l-am lovit cu furca. Trebuia să stăm să ne omoare şi să nu ne apărăm”.

Reţinut joi pentru 24 de ore, Radu Măgăreaţă a fost eliberat vineri dimineaţa, urmând să fie cercetat penal sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version