Un atac deosebit de periculos s-a petrecut, duminică seara, pe Strada Tudor Vladimirescu din municipiul Roman.

Mașina comisarului Neculai Bodron, șeful Biroului Judiciar din cadrul Poliției Municipiului Roman, a fost incendiată chiar în fața casei în care Bodron locuiește alături de familia sa.

Incidentul s-a produs la doar câteva minute după ce Bodron a ajuns acasă. Acesta a observat cum autoturismul său este cuprins de flăcări și a sunat de urgență la numărul unic 112.

Pompierii au stins incendiul și au stabilit că acesta a fost pus intenționat. Unul dintre geamurile din spate ale mașinii a fost spart și s-a aruncat în interior cu cocktail Molotov.

Pagubele sunt însemnate, mașina fiind distrusă aproape în totalitate.

Pe fir a intrat și Vasile Panaite, prefectul județului Neamț, care a precizat că “incidentul de duminică seară este deosebit de grav şi cere toleranţă zero în astfel de cazuri. Cer tuturor factorilor implicaţi în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificaţi şi traşi la răspundere cât mai rapid. Legea trebuie să fie aplicată în aceeaşi măsură şi în ceea ce îi priveşte pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează ameninţări faţă de poliţişti, jandarmi sau alţi reprezentanţi ai autorităţilor. Cer toleranţă zero în astfel de cazuri”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version