Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineața, la ieșirea din București, respectiv la intersecția dintre Splaiul Independenței și Șoseaua de Centură.

Din cauza vitezei și a faptului că șoferul nu a acordat prioritate, un autoturism Audi, cu cinci persoane la bord, s-a ciocnit de un Volkswagen Golf și a plonjat în apele Dâmboviței.

Șase persoane au fost rănite în urma acestui accident, cele cinci din Audi și șoferul autoturismului Volkswagen. Trei dintre victime au fost scoase cu greu din apă și au ajuns la spital în stop cardio-respirator.

Din păcate, ulterior reprezentanții ISU au anunțat că doi dintre răniți au încetat din viață. Iar reprezentanții Ministerului israelian de Externe au anunțat că cele două persoane care și-au pierdut viața erau cetățeni israelieni.

De altfel, toate cele cinci persoane din autoturismul Audi erau de origine israeliană, iar cel puțin unul dintre tinerii care și-au pierdut viața era student la medicină în România.

Încă nu s-a stabilit exact dacă și ceilalți patru israelieni din mașină erau studenți la noi în țară sau veniseră în vizită la studentul la medicină.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version