Un incident incredibil s-a produs, miercuri după-amiaza, în apropiere de Restaurantul Colibele Haiducilor, din Piatra Neamț.

O femeie de 34 de ani a intrat în restaurantul respectiv, plină de sânge, și s-a prăbușit în fața barului. Angajații localului au sunat de urgență la numărul unic 112, iar victima a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț.

Ulterior, la câteva sute de metri de zona respectivă, un bărbat de 47 de ani s-a predat unui echipaj de poliție. Bărbatul le-a povestit oamenilor legii cum a atacat-o pe femeie.

Conform informațiilor date publicității de anchetatori, cei doi se cunosc de mai bine de doi ani și aveau o relație amoroasă cu suișuri și coborâșuri.

Conform știri-neamț.ro, miercuri și-au dat din nou întâlnire și s-au deplasat cu taxiul către localul amintită. S-au așezat pe o băncuță de lângă restaurant și au început să discute.

La un moment dat discuțiile au mers în contradictoriu, motiv pentru bărbat de a-și pierde cumpătul și a o ataca pe femeie. Anchetatorii susțin că bărbatul și-a lovit iubita cu pumnul în față, punând-o la pământ. Apoi, a ținut-o cu genunchii și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag în zona toracică.

Victima a fost internată în stare gravă, dar stabilă. Atacatorul a fost reținut miercuri seara pentru 24 de ore, iar joi seara urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version