Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în țară, peste 1.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un autoturism.

Incidentul s-a produs luni dimineața când s-a prezentat la P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Gheorghe S., în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan.

În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate, în aripile și portierele autoturismului, cantitatea de 1.510 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Sharan, în valoare de 5.000 lei, având spații special amenajate pentru transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version