Parlamentarii au votat în regim de urgență modificarea Codului Penal și modificarea Codului de Procedură Penală.

 

Mișcarea are ca scop distrugerea multor dosare penale care ar fi creat mari probleme unor personaje celebre din lumea politică în frunte, evident, cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

Reprezentanții organizației Corupția ucide consideră că politicienii au făcut praf cele două coduri și au dat liber la furt organizat din banii publici, situație în care țara noastră ar fi pur și simplu pusă pe butuci.

De aceea, cei de la Corupția ucide îi cheamă pe toți bucureștenii la un protest organizat marți, de la ora 19.00, în Piața Victoriei, deviza protestului fiind ‘Oprim Codul Penalilor! Stop, penalilor’.

Protestul este promovat cu următorul mesaj: ‘Au votat Codul Penal la Senat. Au votat ca Dragnea și ceilalți penali să fie salvați! Urmează votul din Camera Deputaților. Dacă și tu crezi că România merită mai mult decât să fie țara în care hoții fură nestingheriți, dacă și tu vrei o țară în care fiecare dă socoteală pentru ce face, hai să îi oprim! Ne-au furat tot! Îi lăsăm să ne fure și viața?!”. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version