Gălățenii care au participat duminică la un festival organizat în apropiere de Sala Sporturilor au avut parte de un spectacol de neuitat.

sursa foto viata-libera.ro

Din păcate, spectacolul a fost cât se poate de real. Pentru că autoritățile locale au intervenit cu o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD, mașini de poliție și jandarmi, dar și o echipă de criminaliști.

Totul după ce mai mulți localnici au reclamat, la numărul unic de urgență 112, că dintr-o mașină situată în parcarea Sălii Sporturilor provine un miros înțepător.

Conform viata-libera.ro, în mașina respectivă a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 59 de ani. Victima a fost identificată, iar specialiștii au stabilit că decesul s-a produs pe cale naturală.

Bărbatul suferea de ciroză și locuia de trei ani în mașina în care a și murit din cauza problemelor de sănătate. Criminaliștii au stabilit că bărbatul era mort de cel puțin trei zile și deja în stare de putrefacție, de aici provenind și mirosul înțepător.

În ciuda acestui incident, gălățenii și-au văzut în continuare de spectacol, cu excepția câtorva comercianți care aveau tarabele în apropierea mașinii respective și au fost obligați să le închidă din cauza mirosului înțepător.

Oamenii au anunțat că se vor adresa autorităților locale pentru a găsi o soluție de a nu ieși în pagubă din cauza faptului că au fost obligați să-și închidă tarabele.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version