O scenă parcă desprinsă din filmele tragi-comice s-a petrecut duminică seara în comuna Aroneanu din județul Iași.

sursa foto ziaruldeiasi.ro

Un băiat de 18 ani s-a luat la bătaie cu un bărbat de 35 de ani în incinta barului din localitate. Cei doi și-au continuat conflictul în afara barului, moment în care au intervenit alți trei bărbați pentru a-i despărți.

Spiritele au degenerat, iar bătăușii au mutat conflictul deasupra fosei septice care deservea barul respectiv. La un moment dat, lemnul care acoperea fosa respectivă a cedat sub greutatea celor cinci, astfel că bătăușii au căzut în fosa septică.

Conform ziaruldeiasi.ro, băiatul de 18 ani a mers acasă pentru a-și face duș, dar când a ajuns sub apa caldă i s-a făcut rău. A fost transportat în stare gravă la Spitalul Sf. Spiridon din municipiul Iași.

Tânărul a făcut pneumonie din cauza timpului petrecut în fosa septică. De asemenea, pentru că prezenta mai multe urme de violență, polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Ancheta este în plină desfășurare, urmând a fi audiați toți ceilalți participanți la conflict. De remarcat că, în momentul în care a ajuns la spital, băiatul prezenta și o alcoolemie ridicată, fiind aproape de comă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version