Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui anunţă că a fost descoperit trupul neînsufleţit al lui Ciprian Melinte, unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din zona Moldovei.

sursa foto vremea-noua.ro

Sursa amintită precizează că Melinte (41 de ani) a fost găsit spânzurat în podul Restaurantului Empire, din municipiul Huşi, local pe care afaceristul îl deţinea.

Una dintre rudele lui Melinte au făcut teribila descoperire, iar angajaţii restaurantului au sunat de urgenţă la 112, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate motivul pentru care afaceristul a recurs la acest gest. Există informaţii conform cărora Melinte ar fi acumulat datorii mari din cauza unor afaceri nerentabile.

Melinte, care a ocupat şi funcţia de consilier local, a devenit celebru în 2014, după ce anchetatorii au descoperit la locuinţa sa un contor măsluit la ţeava de gaze, contor la care afaceristul ar fi apelat pentru a plăti constant mai puţini bani către compania Gaz Est Vaslui decât consumul real.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version