Zeci de polițiști din București, dar și reprezentanți ai altor instituții ale statului au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o acțiune de verificare a localurilor din Capitală.

Controalele făcute vineri noapte de polițiști au constat în verificarea avizelor și autorităților necesare pentru funcționarea cluburilor, verificarea legalității funcționării pe linie de pază bunuri, verificarea aplicării prevederilor legale referitoare la relațiile în muncă, la securitatea și sănătatea în muncă, la protecția salariaților și a prevederilor legale referitoare la asigurările sociale, verificarea respectării normelor privind prevenirea și stingerea incendiilor dar și verificarea respectării normelor de zgomot admise.

Din păcate, situația din teren a fost dezastruoasă, reprezentanții a nu mai puțin de 28 de localuri fiind amendați cu o sumă totală de peste 40.000 de lei.

Printre altele, patronul unui club din Sectorul 1 a fost amendat pentru depășirea limitelor valorilor de sunet admise, iar patronul unui club din Sectorul 2 a fost amendat pentru că nu avea un plan de pază avizat.

În plus, în perioada în care verificau cluburile din București, polițiștii au participat la ridicarea a două permise de conducere și a trei certificate de înmatriculare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version