După ce parlamentarii au aprobat moțiunea depusă de PSD împotriva guvernului Grindeanu, pentru România urmează o perioadă tulbure.

În mod normal, președintele Klaus Iohannis ar trebui să discute cu liderii partidelor parlamentare, iar apoi cei de la PSD și ALDE, care asigură majoritatea la mustață, să propună un nou premier.

Conform calculelor făcute de specialiști, nu vom avea un guvern nou mai devreme de 4 iulie. Iar pentru a se asigura că viitorul guvern va fi unul fără pată, membrii comunității “Corupția Ucide” vor să organizeze proteste zilnice.

Cât mai mulți români sunt așteptați în fiecare seară, în zona de centru a principalelor orașe, pentru a-și manifesta speranța că viitorul guvern va fi alcătuit “din oameni independenți de cercurile de interese ale corupților, care să nu satisfacă interesele nelegitime ale grupului construit în jurul lui Dragnea și Tăriceanu și care să se remarce prin profesionalism și integritate”.

Reprezentanții “Corupția Ucide” atrag atenția în legătură cu posibilitatea ca “Liviu Dragnea să încerce să-și impună o nouă marionetă. Suntem siguri că va încerca să își justifice propunerea vorbind din nou despre majoritatea parlamentară PSD-ALDE și va trece sub tăcere faptul că PSD este un partid fragmentat de tensiuni interne, care tocmai și-a devorat omul prin care a încercat să arunce țara în haos, cu OUG 13. Suntem siguri că Liviu Dragnea are nevoie de un alt Sorin Grindeanu, de data aceasta unul de a cărui fidelitate să fie absolut sigur și cu ajutorul căruia să mai încerce încă o dată să îi pună la adăpost pe cei acuzați de corupție, inclusiv pe sine însuși”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version