Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, joi, plasarea sub control judiciar a Crinuţei Dumitrean, fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Crinuta Dumitrean
Crinuta Dumitrean

Crinuţa Dumitrean este acuzată de abuz în serviciu, respectiv că ar fi acţionat, la indicaţiile deputatului Ioan Oltean, în favoarea afaceristului Mihai Rotaru în cazul terenului pentru care patronul CS Universitatea Craiova a primit despăgubiri uriaşe.

Arestată preventivă, Crinuţa Dumitrean a obţinut, joi, eliberarea sub control judiciar în special pentru că este însărcinată în opt luni.

Deşi oamenii legii ar fi anunţat iniţial că “a stabili un alt regim preventiv Crinuţei Dumitrean numai pentru considerentul că aceasta se află în stare de graviditate ar fi de natură discriminatorie”.

De altfel, în cele din urmă, toţi cei implicaţi în dosar, aşa-numitul lot ANRP 4, a fost plasat sub control judiciar, în frunte cu Rotaru, cel care a obţinut 25 de milioane de euro pentru un teren evaluat la o sumă de cinci ori mai mică.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version