Trei bebeluși morți au fost găsiți, săptămâna trecută, în podul unui bloc din localitatea Bistrița-Bârgăului.

sursa foto bistriteanul.ro

Imediat, autoritățile locale au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate despre ce este vorba, dar primele informații descoperite arată că situația este extrem de complicată.

Specialiștii Serviciului de Medicină Legală Bistrița vorbesc despre posibilitatea ca cel puțin trupurile a doi dintre bebeluși să aibă minim șapte ani vechime.

Asta pentru că ele au fost în stare complet scheletizată și se știe că trupurile se scheletizează complet după șapte ani. Al treilea trup prezenta urme de modificare, iar specialiștii vorbesc despre posibilitatea ca el să aibă minim trei ani vechime.

Deocamdată, se știe că bebelușii au fost uciși la scurt timp după naștere. Însă este nevoie de efectuarea unor alte teste pentru a se stabili dacă bebelușii erau frați și sexul acestora.

Între timp, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud au deschis dosar penal pentru omor, dar cu autor necunoscut.

Localnicii vorbesc despre o femeie care a locuit în zonă o perioadă de timp, care a avut mai mulți copii din diferite căsătorii și că femeia ar fi plecat între timp în străinătate.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version