Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi dimineaţa, pe Drumul Naţional DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea.

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii vâlcene Milcoiu, iar în urma sa patru persoane au ajuns de urgenţă la spital.

Din primele informaţii reiese că şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, iar mastodontul s-a prăbuşit peste un alt autoturism care venea din sens opus.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, poliţiştii au avut o surpriză uriaşă. În maşina strivită de TIR se aflau DJ Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project, Mira, noua solistă a trupei, şi managerul formaţiei. Max, celălalt membru al trupei, a rămas la Cluj.

Toate cele patru persoane implicate în accident au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu-Vâlcea.

Într-o intervenţie avută la Antena Stars, DJ Gino Manzotti a precizat că are două coaste rupte, iar Mira are fractură la nas şi o vertebră fisurată. Managerul celor doi este într-o stare ceva mai gravă, având probleme la coloană şi la cap.

“În maşina aia eram eu cu managerul şi Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicu Vâlcea. E relativ ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare şi că nu are nimic grav. Max nu era cu noi. Foarte urâtă imaginea. 28 de tone avea tirul. Era încărcat cu paleţi. Prima dată m-am uitat dacă sunt ei bine. Şoferul tirului nu ştiu cum e. Eu eram în dreapta. În spate era Mira. Ambulanţa a venit la 10 minute. Managaerul nostru e un pic mai grav, are o problemă la coloană şi ceva la cap. Trebuie să îi facă ceva la cap mâine”, a spus DJ Gino Manzotti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version