Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, chitarişti ai trupei “Goodbye To Gravity” (GTG), şi-au pierdut viaţa în teribilul incendiu de aseară din Club Colectiv din Bucureşti, soldat cu 27 de morţi. Alti doi membri ai formaţiei rock sunt grav răniţi. 

Incediu-Colectiv-Bucuresti-Melodia-trupei-Goodbye-to-Gravity-a-prevestit-dezastrul

Vlad Ţelea a fost resuscitat la faţa locului şi transportat de urgenţă la spital, dar a pierdut lupta cu viaţa. Drama este cu atât mai mare cu cât Vlad lasă în urmă o fetiţă de numai doi ani.

Mihai Alexandru a fost identificat astăzi la IML între cele 27 de persoane decedate. În incendiu a murit şi iubita lui, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti.

Alţi doi membri ai trupei GTG – solistul Andrei Găluţ şi basistul Alex Pascu, liderul trupei – au fost răniţi grav şi se află internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Cei doi au arsuri pe circa 50% din corp şi căile respiratorii afectate. Au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale dar pronosticul este rezervat în cazul ambilor artişti.

Alex Pascu este fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Membrii trupei rock “Goodbye To Gravity” îşi lansau al doilea album în Club Colectiv, când din cauza spectacolului pirotehnic şi a condiţiilor nepotrivite întreg spaţiul s-a transformat într-o torţă.

Mai mulţi oameni au ars de vii iar zeci de persoane s-au călcat în picioare pentru a putea ieşi pe unica uşă de acces. Bucăţi din tavanul în flăcări cu căzut peste cei rămaşi înauntru, rănindu-i puternic la cap braţe, torace şi spate. Rănile sunt deosebit de puternice la 10 dintre cei internaţi la Spitalul Floreasca şi la 8 aflaţi la Spitalul de Arşi, pentru care medicii au rezerve că vor putea supravieţui.

Totodată, toţi răniţii au leziuni oculare. Dr. Momica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, care a venit la Spitalul de Arşi să vadă starea celor grav răniţi, a declarat că “leziunile sunt teribile, nu pot fi recunoscuţi după figură”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version