Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineața în județul Iași.

Trenul IR 1752, care face legătura între Suceava și București, a lovit în plin o mașină la o trecere peste calea ferată.

Accidentul s-a produs pe raza localității Cozmești. Impactul a fost devastator. Cei doi ocupanți ai autoturismului au murit pe loc.

Locomotiva și primul vagon al trenului au fost afectate. Din fericire, niciuna dintre persoanele aflate în tren nu a avut nevoie de intervenția medicilor.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a dus la producerea accidentului și cine se face vinovat.

Circulația feroviară a fost blocată în zonă. Șeful CFR Iași este convins că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului și spune că “asta se întâmplă când oamenii nu respectă indicatoarele feroviare, din păcate. Am mai distrus o locomotivă şi un vagon, că şi aşa aveam multe! Din păcate, şi doi oameni şi-au pierdut vieţile astăzi. Trebuie luate măsuri o dată pentru totdeauna, să se găsească o soluţie pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii. Dar cine să ia la noi? Noi suntem specialişti în studii de fezabilitate”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version