Un grav accident de circulație s-a produs, vineri, pe Drumul Județean DJ561, în județul Dolj.

sursa foto romaniatv.net

Accidentul s-a produs între localitățile Segarcea și Calopăr. Șoferul unui autoturism Cielo s-a angrenat într-o depășire neregulamentară, iar mașina sa a agroșat autoturismul Skoda aflat în fața sa și a lovit frontal un autoturism Opel care venea din sens opus și circula regulamentar.

Impactul a fost devastator. Două persoane, aflate pe bancheta din spate a autoturismului Cielo, au murit pe loc. Victimele erau doi bărbați, de 24 și 51 de ani, care se îndreptau spre locul de muncă.

Cei trei șoferi implicați în accident au suferit răni. Șoferul autoturismului Cielo, un tânăr de 25 de ani, a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova.

O femeie de 44 de ani, aflată la volanul autoturismului Opel, a ajuns și ea cu răni grave la spital. Femeia se îndrepta spre locul de muncă din Segarcea.

Șoferul autoturismului Skoda a suferit răni minore și a refuzat internarea în spital. Polițiștii au demarat o anchetă și vor deschide dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version