Două persoane au fost rănite, după ce un apartament din Bocşa a sărit, miercuri, în aer.

Explozia s-a produs din cauza manevrării nepotrivite a unei butelii de aragaz şi a afectat geamurile apartamentului respectiv, dar şi cele de la apartamentele de deasupra.

Detaşamentul de pompieri Reşiţa şi SVSU Bocşa au intervenit cu nouă pompieri care au avut nevoie de aproape o oră pentru a stinge incendiul produs după explozie.

20 de persoane au fost evacuate, iar două dintre ele au ajuns la spital cu arsuri grave. Victimele au fost transportate iniţial la Spitalul Judeţean Reşiţa, respectiv Centrul de Permanenţă din Bocşa.

Ulterior, victimele au fost transportate la Clinica de Arşi din Timişoara.

“Imediat după orele prânzului, la Serviciul de urgenţă al Spitalului Judeţean Reşiţa au fost aduşi doi pacienţi din Bocşa, victime ale unei explozii. Pacienţii sunt soţ-soţie, în vârstă de 51 de ani şi, respectiv 39 de ani şi au fost aduşi cu arsuri de gradul II şi gradul III. Cel mai afectat este bărbatul, având arsuri pe o suprafaţă a corpului de până la 45%, în timp ce soţia are arsuri pe o suprafaţă de 18% din suprafaţa corpului. Se pare că sunt afectate şi căile respiratorii superioare, iar în aceste condiţii se fac demersurile pentru a fi transferaţi la Clinica de arşi din Timişoara”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version